sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vuosi meidän makuuhuoneessa

Selaillessani koneella läpi vanhoja kuvia törmäsin aika moneen makuuhuonekuvaan. Ajattelin että olisi aika hauska tehdä katsaus kaikkiin erilaisiin vaiheisiin makuuhuoneessa.

Muutimme asuntoomme lokakuussa 2011. Silloin sänkynä toimi 120cm leveä runkopatja. Hankimme siihen sängynpäädyn Ikeasta, jolloin sängystä tuli enemmän sängyn näköinen. Osa näistä kuvista on hieman tummia, mutta näkee niistä kuitenkin sen olennaisen. Tarkoituksena siis näyttää miten se sisustus on muokkautunut ja kehittynyt reilun vuoden aikana. On hauska huomata miten silloin on ollut ihan eri mieltymykset kuin nyt.


Alkuun meillä oli minun vanha kampauspöytä makuuhuoneessa. Musta väri kuitenkin ahdisti minua siinä niin paljon että halusin koko ajan siitä eroon... Kuva taitaa kuitenkin kyntteliköistä päätellen olla marraskuun lopulta.


Tämä taitaa olla syksyllä otettu kuva, väreistä ja tyynyistä päätellen.

Muistan ostaneeni nuo harmaan sävyiset flanellilakanat Hulluilta Päiviltä silloin lokakuussa. Verhot, kuten ylimmässä kuvassa näkyi olivat sinertävän harmaan sävyiset. Lakanat siis sopisivat niiden kanssa kivasti yhteen.


Joulun lähestyessä taisin innostua punaisesta aikalailla. Ainakin kun katsoo seuraavia kuvia. Oli punaista verhoa ja lakanaa. Koristetyynytkin samaa väriä..





Lähempänä joulua vaihtui koristetyynyt vielä kertaalleen jotta päästiin oikeaan tunnelmaan...



Onneksi se kevät tuli sieltä pikkuhiljaa, ja karsisin näköjään pois kaiken värin. Jäljelle jäi hieman mustaa ja harmaata valkoisen mausteeksi.




Elokuussa meille muutti aivan uusi sänky, 160cm leveä parisänky - vihdoin. Muistan sen tunteen kun oli kunnolla tilaa nukkua. Se oli ihana tunne :)


Ja innostuinhan minä myös maalaamaan seinän beigeksi. Taisi sekin idea lähteä jostain niinkin pienestä kuin uusista Eero Aarnion Pony lakanoista jotka alennusmyynnistä bongasin.
Seinään olen kuitenkin ollut tyytyväinen, värivalinta oli oikein onnistunut.


Tässä puuttui vielä kaikki koristetyynyt jotka olin aikeissa hankkia. 

Vihdoin ne kauan kaivatut tyynyt kotiutuivat ja sain sängystä juuri niin muhkean kun olin ajatellut. Näillä ollaankin menty jo aika pitkään, kunnes nyt tammikuussa innostuin hieman keventämään ilmettä.







Makuuhuoneen joulukoristeet olivat todella maltilliset. 


Ja tänään olemmekin tässä tilanteessa. 



Täytyy lopuksi vielä todeta että mielestäni sisustus on kehittynyt parempaan suuntaan koko ajan. Vai mitä mieltä te olette? 



















1 kommentti:

  1. Kiva että tykkäsit, minusta oli myös hauskaa huomata miten paljon se onkaan muuttunut pelkästään vuodessa. :)

    VastaaPoista