torstai 17. tammikuuta 2013

Laukkuhuoltoa


Sunnuntaina löysin aikaa perusteelliselle laukkujen huollolle. Rakastan asusteita, ja niistä kaikista eniten laukkuja. Tästä syystä keräilenkin ajattomia ja klassisia laukkuja. En juurikaan välitä mistään hetken muotiilmiöistä, vaan satsaan mieluummin ajattomaan ja kulutusta kestävään laukkuun. Niitä alkaa pikkuhiljaa olemaan riittävästi. Meillä on myös äidin kanssa muutamia kalliimpia laukkuja yhteisinä joita sitten vuorottelemme. Tällä kertaa niistä sattui suurin osa olemaan minulla, joten huolsin tottakai nekin ja siksi ne esiintyvät myös kuvissa.

Ehdoton suosikkimerkkini on Mulberry. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen niiden laatuun ja ulkonäköön sekä käyttömukavuuksiin. En kadu hetkeäkään että olen tuhlannut omaisuuden niihin. Nämä laukut kestää ja voinkin niistä varmasti jokaikisen antaa eteenpäin sitten omalle tyttärelle kun sellainen joskus on.
Laukkujenhoitoruutiineihin kuuluu oikeastaan kolme vaihetta.

Pyyhkäisin kaikki ensin kostealla jonka jälkeen rasvasin kaikki nahkalaukut ulkopinnoiltaan. Kun rasva oli imeytynyt suihkutin vielä nahalle ja tekstiileille tarkoitettua kosteussuojasuihketta kunnon kerroksen jokaiseen, myös niihin ei kokonahkaisiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti