tiistai 15. tammikuuta 2013

ALE löytöjä


Harmaata tiistaita, vai mitä nyt kuuluisi sanoa? Ainakin keli on todella harmaa..
Minulla kävi tänään säkä ja iltapäivän luento olikin peruttu. Arvatkaas vaan minne tämä tyttö suuntasi sitten kotimatkalla. No tietysti shoppailemaan. Tai no, katsastin alennusmyynnit läpi ja teinkin muutaman löydön.
Olen metsästänyt valkoista neuletta jo jonkin aikaa ja nytkin se oli ykkösprioriteettina ostoslistalla. Kiertelin melkein kaikki vaatekaupat Skanssissa ja olinkin jo melkein ostamassa sitä iänikuista kahdenkympin neuletta henkkamaukalta kun vielä päätin poiketa Benettonilla. Liike josta harvemmin ostan yhtään mitään. Tällä kertaa kuitenkin kannatti käydä sillä mukaan tarttui kaksi 100% villaa olevaa neuletta, musta ja se kauan kaivattu valkoinen. Ja arvatkaas asian paras kohta! Ne olivat kaikki -40% alennuksessa. Joten hintaa yhdelle neuleelle jäi 17,90 joka ei minusta kyllä ole todellakaan paha 100% villaneuleesta. Pakkohan niitä oli ostaa kaksin kappalein kun kerta halvalla sai :D Perus aleshoppailija taas.. noeivaiskaan, nämä oli oikeasti tarpeelliset ja olleet listalla jo pidemmän aikaa. (ainakin se valkoinen).


Henkkamaukasta nappasin sitten mukaani mustan puuvillaisen neuletakin joka myöskin on ollut ostoslistalla iät ja ajat. Eikä sekään pahan hintainen ollut kun alta kympin lähti mukaan.
Päätin lopuksi poiketa vielä Glitterissä josta harvemmin myöskään ostan mitään ainakaan täyteen hintaan. Siellä sattui olemaan kaikki loput alekorut -75% joten sieltä tarttui mukaan kaksi hieman isompaa ns. Statement korua ja yksi myöskin mielestäni ihan näyttävä kaulakoru. Nämäkin olivat kaikki yhteensä 9 euroa. 



 

2 kommenttia:

  1. Voi tosi kauniita löytöjä! :)

    psst! mulla on menossa blogissani 30€ lahjakortin arvonta! käy ihmeessä osallistumassa! :)
    http://mmilya.blogspot.fi/

    VastaaPoista