keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Työhuone - Arbetsrummet



Hej!

Tänkte ta och visa hur vårat arbetsrum ser ut just nu. Se on njut!

 .............................................


Olenkin jo makuuhuonetta ja olohuonetta täällä blogissa esitellyt, joten ajattelin että työhuone voisi olla seuraavana vuorossa. 
Tämä on ollut muutosta asti huone johon en ole ollut tyytyväinen. Ongelmana on ollut liiat huonekalut, liika värikäs tavara jolla ei ole piilopaikkaa ja muuten ehkä hieman hankalan mallinen huone. T:lle on sen lisäksi ollut ehdoton ehto että huone on mustavalkoinen - tiedä sitten mistä sekin on peräisin, mutta lopputulos on aina jäänyt hieman vajaaksi, tai keskeneräisen näköiseksi. Pikkuhiljaa olen saanut huoneesta karsittua ylimääräisiä huonekaluja - kuten toisen työpöydän, kirjahyllyn osia ja turhaa tavaraa. 
Nyt syksyllä lisäsin mustavalkoisuuden joukkoon hieman pellavaa ja beigeä, rauhoitti yleisilmettä mielestäni melko hyvin.

 Vieläkin joukossa on hieman liikaa värikästä tavaraa jotta värit olisivat kaikki harmoniassa, mutta parempaan suuntaan ollaan jo huomattavasti menossa. Nyt seinälle maalatutu Ponit pääsevät paremmin oikeuksiinsa ja löhönurkkauksessa on mukava istua selailemassa sisustuslehtiä tai lukea tenttiin.


Mustavalkoraidalliset tyynyt ompelin itse, mielestäni niistä tuli tosi hauskat.
 

Ikean Expedit hylly on seuraavaksi lähdössä ulos. 
 

Ikkunan eteen tein kerrosvadista ja sinkkipurkista pienen aseteman. Tähän keräsin kaikenlaista toimisto ja askartelutarviketta. 










Ihanaa keskiviikko kaikille täällä piipahtaneille!     Ha en skön onsdag!

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti