keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Olohuoneessa

Järjestelin olohuonetta hieman syksyisemmäksi. Jotenkin tuo mustan ja valkoisen yhdistelmä miellyttää minua yhä enemmän tänä syksynä. En kuitenkaan halua täysin väritöntä kotia joten höystin mustavalkoista ilmettä ripauksella harmaata. Pellavaiset verhot on teetetty olohuoneeseen noin vuosi sitten ja niistä pidän kovasti joten niitä en vaihda. Nuo kukkakuosiset ehkä otan lähempänä joulua pois, mutta pellavaiset saavat olla ympäri vuoden. Mielestäni mustan, pellavan ja harmaan yhdistelmä toimii kauniisti valkoisen kanssa. Hieman oli vajausta tyynyvalikoimassa, joten laitoin väliaikaisesti Ikean mustat sisätyynyt tuomaan sitä mustaa väriä kokonaisuuteen. Siksi tilasinkin nyt H&M Homelta muutamia uusia päällisiä.


Taulut olen itse maalannut. Kesäksi olin ottanut ne pois ja seinällä roikkui vanhaan ikkunapokaan tehty peili. Nyt halusin kuitenkin taas tummempaa vaatetta seinälle joten taulut pääsivät loistavasti oikeuksiinsa. Jotenkin ne kokoavat tuon väripaletin hirveän hyvin. Ikkunaa vasten lepäilee vanha ikkuna, joka vielä hieman hakee paikkaansa. 


Voitteko kuvitella että Tarjoustalossa myydään näin kivan näköisiä lyhtyjä? En minä ainakaan ennenkuin tämän näin. Lyhdyssä on kaikkea mitä olohuoneessa siltä haluan - kokoa, modernisuutta, näyttävyyttä, yksinkertaisuutta ja rosteria. Ah niin täydellinen LÖYTÖ!


Isolla korkeakiiltoisella ruokapöydällä on Aallon teräksinen vati johon laitoin omalta maalta pomitut koristekurpitsat. Kivan syksyinen yksityiskohta nuo kurpitsat mielestäni.


Nojatuolina meillä on Ikeasta monta vuotta sitten hankittu keinutuoli jonka olen maalannut valkoiseksi. Viime aikoin olen miettinyt jos maalaisin sen mustaksi - mutta päätöstä en ole saanut aikaseksi vielä. Nojatuolin vieressä oleva kori on Askosta.  



Sohvapöytänä toimii ah niin tylsä Ikean Lack apupöytä joka onkin menossa vaihtoon kunhan saan säästettyä rahaa yhteen tiettyyn pöytään. Pöydän päällä teräksinen vati johon asettelin kirkkaita Kivi-tuikkuja.


Teräksisen vadin kaveriksi laitoin korkean Aaltomaljakon ja siihen pari oksaa pihalta. Yksinkertaisen kaunista.



Ruokapöytä jonka mainitsin ylempänä. Pöytä ja tuolit kaikki Askosta. Tähän olen myös todella tyytyväinen. Tarpeeksi iso vähän isommallekin porukalle. Oviaukosta pilkahtaa meidän makuuhuone. Sen voin esitellä jossakin muussa postauksessa.


Televisioseinusta on hieman kolkko. Tuohon yläpuolelle on suunnittelilla jotakin, mutta en halua porata reikiä seinään ennenkuin olen 110% varma mitä siihen haluan. Ideoita otetaan vastaan!


Jalkavalaisin on Rydénsin General valaisin ja sitä saa myös mustana. Halusin kuitenkin ehdottomasti tuon valkoisen. Työhuoneeseen voisin kuvitella samanlaisen jalan mutta mustana ja erilaisella valonlähteellä. Ehkä se on seuraava valaisinhankintani.






Klädde vardagsrummet i höstskrud häromdagen. Allt det vita kryddat med en nypa grått, linne och svart. Kuddarna är inte riktigt det jag ville ha, så därför beställde jag några nya från H&M Home. Fåtöljen är från Ikea ett antal år sedan. Har målat den vit och har nu funderat på att måla den svart igen. Har bara inte fått något beslut gjort ännu. Ovanför tv:n borde jag också få något men vet inte riktigt vad jag vill ha dit. Därför är den tom ännu då jag inte vill borra hål i onödan. Har ni några ideér till den väggen?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti