lauantai 25. elokuuta 2012

Hunter

Vuoden päivät olen haaveillut näistä saappaista. Tallilta kyllä löytyy sitä tavallista Nokian Kontio saapasta, mutta ei niillä voi kaupungilla kävellä - ei todellakaan. Kaupungilla tarvitsen siistien vaatteiden kanssa sopivat saappaat jotka syksyn sateisina päivinä pitää jalat kuivina. Samoin metsäretkillä ja pihatouhuiluissa on mukava olla kunnoon saappaat. Tallista en myöskään koskaan vie saappaitani muualle, joten olen ollut täysin ilman saappaita muissa tilanteissa. Muutama viikkoa sitten päätin kuitenkin että nyt tai ei koskaan on niiden kauan perään kuolattujen Huntersien aika. Selailin netistä kenkäkauppoja ja Brandoksella sattui olemaan nämä Classic malliset pitkällä varrella sopivaan hintaan. Klikkailin saappaat kassankautta kotio ja nyt vihdoin olen saanut ne ihan oikeasti kotiin asti. Posti nimittäin oli todella hidas tällä kertaa. Kesti yli viikon että paketti saapui lähipostiin. Yleensä niiden tullessa ihan muutamassa päivässä.

Onnellinen Hunters omistaja kuitenkin on tyytyväinen hankintaansa, ja saappaat ovatkin olleet kovassa käytössä heti paketista ne nostettuani.







----------------------------------------------------------------------

Äntligen fick jag hem mina svarta Hunters som jag så länge har gått och dreglat på. Fick vänta mer än vad jag trodde för posten tog sig över en vecka att transportera stövlarna till våran närmaste Post. Men nu är dom äntligen här - och jag stortrivs med dom. Har redan hunnit vara ute i svampskogen, mockat skit i stallet, handlta i affären samt grejat ute i trädgården och tvättat bilen med dom på. Jag <3 Hunters.

1 kommentti:

  1. Hei! Koska nähdään kuvia tallilta, hepoista ja ratsastuksesta?

    VastaaPoista