tiistai 22. tammikuuta 2013

Kynsihuoltoa


Viime kesänä harrastin kynsien lakkaamista ehkä vähän liian tiuhaan, sillä väri vaihtui lähes päivittäin. Kynteni sitten ottivat ja kärsivät siitä oikein kunnolla. Alkoivat lohkeilemaan ja haurastuivat luultavasti siitä kynsilakanpoistoaineen tiuhasta käytöstä. Söinkin sitten kuurit niin rautaa kuin kalkkia mutta niistäkään ei suurempaa hyötyä näyttänyt olevan. Pidinkin sitten pidemmän tauon kynsilakkojen suhteen. Nyt olen kuitenkin taas voinut ottaa kaikki ihanat värit käyttöön, toki hieman maltillisemmalla vaihtovälillä. Teimme nimittäin Dubain matkallamme oikean löydön. Voyjäi olla että tätä sarjaa saa myös Suomesta, en ole tutkinut asiaa, mutta tuliaisiksi kotiin ostimme Magiff sarjan kynsien huoltopaketin. Pakettiin sisältyy iso viila ja pienempi matkakokoinen viila, sekä vitamiiniseerumi? jota levitetään jälkeenpäin. Myyjä sanoi kaiken olevan vain luontaisia aineita, ja viilassa onkin kolme vaihetta.


Ensin hiotaan puhtaat kynnet violetilla karhealla viilalla. Sen jälkeen hierotaan valkoisella puolella ja lopuksi kiillotetaan harmaalla puolella. Lopputuloksena sileät ja kiiltävät kynnet. Viimeisetelyksi vielä levitetään kerron vitamiiniseerumia kynsienympärille kynsinauhoille ja itse kynnelle. Tadaa - lopputuloksena oikein kauniit ja huolletun näköiset kynnet.



 Sen jälkeen onkin kiva lakata vielä jokin kiva väri päälle. Ja nyt ei ole ainuttakaan kynttä lohjennut tai haurastunut. Joten täällä ollaan todella tyytyväisiä.


 
 
Kynsilakoista lemppareitani ovat Lumenen lakat niiden pysyvyyden ja siveltimen muodon ja jäykkyyden takia. Mavalan lakat taas miellyttävät enemmän värien suhteen joten kaapissa onkin aikamoinen läjä näiden kahden merkin sekoitusta.

Onko teillä jokin tietty kynsilakkamerkki jota aina käytätte?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti