maanantai 27. elokuuta 2012

Poneja seinällä

Meidän työhuone on väritykseltään täysin mustavalkoinen. Tämä ei niinkään ole oma ideani vaan avopuolisoni halusi välttämättä että yhdestä asuntomme huoneista tulisi täysin mustavalkoinen remontoinnin yhteydessä. Ostimme siis viime syyskuussa kolmion ja remontoimme koko asunnon lattiasta kattoon. Uutta keittiötä sisään jne. Koska tämä mustavalkoinen väritys oli pakko saada, oli se helpoin toteuttaa työhuoneessa. Alusta asti huone on mielestäni ollut jotenkin keskeneräisen oloinen. Johtunee varmasti huoneen värityksestä, ja siitä että siellä on vieläkin liikaa tavaraa neliöihin nähden.
Jotain sain kuitenkin aikaseksi tässä kesällä ja maalasinkin Eero Aarnion Ponyt yhdelle seinistä. Yksi seinä huoneessa on musta, ja loput valkoisia, joten maalasin Ponyt mustina yhdelle valkoisista pinnoista. Lukunurkkaus kaipaa vielä tietynlaista jalkalamppua. Tiedän millaisen haluan, mutta hintalappu on valitettavasti hieman liian suuri tähän opiskelijabudjettiin tällä hetkellä, joten yritän malttaa, ja säästää rahaa kyseiseen valaisimeen. (Aina voi toivoa tietty joululahjaksi, tai miksei synttärilahjaksi!)


Yksi tasoista joka vielä etsii sitä lopullista järjestystä. Tavarat palloilevat tuossa miten sattuu ja miltä tuntuu. Eiköhän ne vielä joku päivä asetu. Voi olla että kerään pois siitä suurimman osan jossai vaiheessa kun tulee tarvetta tilalle..

Mutta sitten niitä poneja. Sommittelin seinälle videotykin avulla erikokoisia poneja ja piirisin lyyjykynällä ääriviivat. Sitten sutisin tavallisella seinämaalilla (samaa sävyä kuin kokonaan musta seinä on) pari kolme kerrosta maalia ja tsadaa - ponit ovat ja pysyvät nyt seinällä. Mielestäni tuli aika hauska - mitä mieltä te olette?





---------------------------------------------------------------
Jag har någonslags måste-ha begär efter Eero Aarnios Pony figur. Eftersom våra lakan och några muggar med brickor till inte räckte till för att mätta mitt begär, bestämde jag mig för att måla dessa Ponyn på väggen också. Visst blev det snyggt? Inte alls svårt var de heller. Speglade upp bilden med projektor, heter det så på svenska? (videotykki). Ritade av figurerna med blyerts och sedan målade jag på frihand dem svarta. Tycker själv det väl ruskigt snyggt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti