perjantai 24. elokuuta 2012

Hedelmiä

Syksyn ollessa jo ovella on mielestäni tärkeä tankata riittävästi vitamiineja ja syödä terveellisesti. Me olemmekin täällä kotosalla aloitettu oikein dieetti, ja katsotaankin nyt paljon tarkemmin mitä suuhumme laitamme. On ollut mukava kun lomalla on ehtinyt keskittyä ruoanlaittoon ja hieman miettiä mitä ruokaa sitä tekisikään. Arkena kun tuuppaa olemaan aina niin kiireistä että menussa lukee "nyhjäse tyhjästä". Tarkoittaen sitä että teen ruoan sen perusteella mitä kaapista sattuu sillä hetkellä löytymään. Tähän onkin siis hyvä saada kunnon rutiinit nyt lomalla niin ehkä ruokavaliomme on hieman monipuolisempaa jatkossa myös arkisin.

Vitamiinien tankkaamisen aloitimme kantamalla kaupasta kassillisen hedelmiä kotiin. Nam nam, alkavat tosin pikkuhiljaa häviämään tuosta vadilta. Tulee paljon helpommin syötyä hedelmä kun se on näkökentässä kun astuu keittiöön. Samalla vati on myös kaunis sisustuselementti antamaan väriä meidän muuten aika musta-valko-harmaaseen keittiöön. Siitä luvassa kuvia myöhemmin.




Löysin muuten Hemtexin alesta kivan Dala-häst pöytäliinan heinäkuussa  ja pitihän se kotiuttaa - hevosihmisiä kun ollaan. Sopii muuten todella hyvin meidän valkoisten kaappien ja harmaiden laattojen kaveriksi. Kangas on  käsitelty vahamaiseksi pinnasta, mutta on kuitenkin ihan konepestävissä ja silitettävissä, joten ei ole ihan sellainen perus marketin vahakangasliina. Minä tykkään. Saa nopeasti ja helposti pyyhittyä ruokasotkut pois.


-------------------------------------------------------------------

På hösten är det viktigt att få i sig tillräckligt med vitaminer. Vi tog oss i nacken och storhandlade en massa frukter hem. Nu pryder de vackert köksbordet, och tilllika som de är ögonmat är de också nyttigt mellanmål eller en del av frukosten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti