keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kolmas kerta

..toden sanoo. Vanha sanonta, mutta toimii tässä kohtaa enemmän kuin hyvin. Luet nimittäin uunituoretta blogiani - oikeastaan  kolmatta blogiani. Olen aikaisemmin kirjoitellut niin sisustusblogia kuin myös ratsastukseen ja sen muotiin liittyvää blogia. Näille kahdelle olen kuitenkin sanonut nyt hyvästit ja päättänyt että nyt on vuorossa uusi lehtinen elämässäni. Koin kahden erillaisen blogin ylläpitämisen hankalaksi, joten nyt aion sekoittaa molempien sisältöä ja vielä lisätä soppaan muotia ja ruoanlaittoa. Miltä kuulostaa combo lifestyle-muoti-ratsastus-sisustus-arjen luksus?Toivottavasti hyvältä, ja toivottavasti jäät seurailemaan!


Kuvassa blogityökaluni - Asuksen jo monta vuotta vanha kannettava koneeni joka vielä ainakin toimii! Ja tietokoneen kaverina Iphone 4S - kyllä, päivitän myös jatkossa puhelimella. Kamera ehkä lukeutuu myös hyvin olennaiseksi osaksi bloggausta, mutta jollain tämäkin kuva on pitänyt ottaa. Kamerana kuitenkin toimii avopuolisoni Nikonin D300s ja muutama erilainen putki.

-------------------------------------------------------------------

Tredje gången gilt heter det på svenska! Dethär är nämligen min tredje blogg. Har tidigare skrivit en skild blogg för endast inredning och en som behandlade min häst. Nu bestämde jag mig för att slå ihop allt i ett enda paket - och här är vid. Välkommen till min alldeles färska blogg. Hoppas du trivs!

På bilden syns mina bloggverktyg. Min redan många år gamla Asus laptop samt min IPhone 4S som jag även lägger in nya inlägg med. En kamera behövs ju absolut också, men med något måste ju detta foto också ha blivi taget. För tillfället använder jag mig av min sambos Nikon D300s systemkamera samt en hög med olika objektiv.

1 kommentti:

  1. Hei.itsellä sama tilanne,aloitin uuden blogin,kun kesän aikana vuodatus.fi sivusto kaatui vähän väliä.onnea sulle tänne ja uusi on aina tervetullutta sekä haastavaa!

    VastaaPoista