perjantai 20. syyskuuta 2013

Eteisessä

Loppukesästä minulle tuli kamala tarve saada muuttaa jotakin kotona taas. Mielestäni eteisemme kaipasi jotakin, se ei ollut hirveän käytännöllinen kahden vaatekoukun ja pienen pöydän kanssa, eikä kengillekkään ollut mitään paikkaa.
Idea lähti niinkin pienestä taas liikkeelle että sattusin törmäämään tuohon Normann Copenhagenin naulakkoon edulliseen hintaan nettikauppoja selatessani. Sehän lähti sitten hetimiten ostoskoriin ja matkalle kotiin. Valitsin siitä valkoisen värisen, koska ajattelin sen niin että se menee sitten varmasti myös seuraavassa kodissa, ja sitä seuraavassa, heh.
Sitähän ei tietenkään voinut tylsään valkoiseen seinään kiinnittää, sehän olisi ollut tylsä! eikö?
Lopputulema oli se että lähdin maalikauppaan ostamaan maalia. Valitsin seinälle tuollaisen
 liilahtavan tumman sävyn, vähän kuin munakoiso. Se osoittautui oikein kivaksi, toimii hyvin vaalean tammilattian kanssa.



Kuvia tästä seinän sävystä on hirveän vaikea saada niin että väri olisi se mitä se todellisuudessa on.
Noh, seinän maalasin sitten yhtenä iltana töitten jälkeen. Sen jälkeen rupesin miettimään jotain "modernimpaa" säilytystä vanhanaikaisen pikkupöydän tilalle.
Taas kerran nettikauppoihin selaamaan. Kukkaron tarkistuksen jälkeen päädyin Ikean PS kaappiin.
Tässä ajattelin että kaksi kaappia = molemmille omat kenkäkaapit, metallia = ei mee pilalle kosteista kengistä, ovessa "ritilät" = kengät myös hengittävät ja ilma vaihtuu kaapissa. Joten se osoittautui mainioksi kenkäkaapiksi. Lisäksi se tuo laskutilaa laukulle, avaimille, puhelimille ja kaikelle mitä nyt sattuu käsissään kantavan kun tulee sisälle.


Peili oli eteisessä jo ennestään, mutta maalasin sen karmit seinämaalin jämillä ja kiinnitin sen seinään.
Yläpuolelle laitettiin heräteostoksena taas kerran Ikeasta ostettu valkoinen Tisdag led-seinävalo. Siitä tuleekin oikein kiva valo tuohon eteiseen ja se riittää varsin hyvin eteisvaloksi. (Siivotessa toki katossa oleva plafondi on ihan kätevä)


Tumma seinä kaipasi toiseen päähän (oven viereen) jotain valkoista, joten siihen kehystin design tuolien kuvat. Näiden idea taas syntyi tullessani kylpyhuoneesta ulos, sillä siinä kohtia seinä oli todella tyhjä..
Matto on nyt ainut joka ei oikein istu kokonaisuuteen, mutta en ole vielä löytänyt parempaa ja tuossa on aivan pakko olla matto suojaamassa lattiaa.
 



Mitä mieltä olette lopputuloksesta?

Mukavaa viikonloppua piipahtajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti