keskiviikko 31. lokakuuta 2012

H&M Homen joulu

Kun nyt siirrytään marraskuuhun annan itselleni luvan innostua joulusta ihan julkisesti myös. Jos joku ei siis tiennyt olen  todellinen jouluihminen.Rupean aina suunnittelemaan jo juhannuksen jälkeen tulevaa joulua, mutta yleensä ne ajatukset jäävät sisälleni vielä silloin. Marraskuuhun siirtyessämme annan yleensä itselleni luvan alkaa puhumaan siitä myös ääneen. Nettikauppojen jouluvalikoimat alkavat pikkuhiljaa olla myynnissä, ja Stockmannkin on avannut jouluosastonsa. Siellä kävinkin jo viikonloppuna hankkimassa ensimmäiset kuusenkoristeet tälle vuodelle. 

Surffaillessani törmäsin H&M ihaniin joulukuviin ja en voinut olla jakamatta suosikkejani täällä. Kuvissa oli sitä jotain mitä haen meidänkin jouluun tänä vuonna.. Valkoista, hopeaa ja blingblingiä.
Olenkin täällä yrittänyt miettiä pääni puhki että hommaammeko vihreän vai valkoisen joulukuusen. 
Viime vuonna meillä oli aito kuusi metsästä, mutta sen ulos saaminen joulun jälkeen oli niin hankalaa täältä kerrostalo asunnosta että päädyimme lopputulemaan että seuraavalle vuodelle hankitaan muovinen kuusi.
Jos jollakin on hyviä vinkkejä kauniista tekokuusista niin saa vinkata - nimimerkillä sitä täydellistä kuusta metsästämässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti